04. november 2018
Herfst en haar kleurenpracht. Misschien wel de mooiste tijd van het jaar? Een middagje erop uit op Schaarsbergen-Arnhem.

22. mei 2018
De laatste tijd trek ik er niet zoveel op uit om foto's te gaan maken. Gelukkig hebben we genoeg bloeiende planten/bloemen in eigen tuin waar ik dankbaar gebruik van maak. Uiteraard met de macrolens op m'n gemak het onderwerp zo plaatsen voor het mooiste resultaat.

23. oktober 2017
Eviva España……. Herfstvakantie in Abdalajis, 50 km landinwaarts van Malaga. Hier heeft sinds kort mijn schoonvader een "huisje" gehuurd. Vanuit de tuin zicht op Abdalajis. Een echt Spaans dorpje met witte huisjes, smalle straatjes, mooie lokale mensen. Het weer was niet wat je verwacht van zuid-Spanje. Maar voor mij levert dit weer mooiere foto's op.

10. oktober 2017
Ga je mee vlinders fotograferen in Blijdorp, vroeg mijn maatje Dave Zuuring? Want ik ben een dummy, wil dit ook eens doen. Zo gezegd zo gedaan. In de vlindertuin veel geleerd van Wim Boon. Maar ook lekker m'n eigen gang en ideeën gedaan. En thuis snel de foto's inladen en benieuwd naar het resultaat. Ik ben er happy mee!

24. mei 2017
Een momentje slikken, echte dames

28. april 2017
Mijn eerste keer……., een bruiloftsfeest mogen vastleggen. Kreeg de opdracht van Jeroen en Michelle die elkaar op 28 april jl elkaar het ja-woord hebben gegeven.

22. april 2017
Al diversen keren ben ik op pad geweest om de wereld beroemde tulpenvelden op de gevoelige plaat vast leggen. Dit betekende altijd flink wat kilometers maken om er foto's van te kunnen maken. Tot vandaag. Bij toeval kwam ik er achter dat er om de hoek, lees Pannerden, ook tulpenvelden zijn en ook Koolzaad-velden.

18. april 2017
2de Paasdag 2017. Lekker er op uit met de meiden (Marieke, Lieke en "Noortje") samen met de familie Zuuring. Op naar de Bollenstreek. Dit jaar eens geen bollen in de polder, maar richting Goere-Overflakke. En dit is echt een totaal andere belevenis dan de polder. Hier is het "liefelijk", leuke oude huisjes/dorpjes. Wel meer je weg zoeken naar de bollen. En boffen dat er een echt Hollandse lucht aanwezig was, met die "schapenwolkjes" en blauwe lucht komen de kleuren van de tulpen nog beter tot...