natuur · 24. mei 2020
Onkruid - puur natuur. Er is zoveel moois om ons heen in de vrije natuur. Vaak zien we dit niet eens omdat we eraan voorbij lopen of omdat we het gewoon niet zien, te laag bij de grond.

18. april 2020
De bollenstreek om de hoek in Aerdt.

31. maart 2020
Wat ruiken ze heerlijk……..Fresia's. Vers van de kweker om de hoek in diversen kleuren en uitvoeringen staan ze mooi op de vaas.

carnaval · 27. februari 2020
Afgelopen dagen vierde Nederland met name onder de revieren Carnaval. Huusse (Huissen) ligt er precies tussen in, en hebt me naast het foto's maken prima vermaakt in het feestgedruis.

19. december 2019
Het fotojaar 2019 in beeld

01. december 2019
Met de tuin aan de gang, de vele blaadjes opruimen. Maar het was ook even genieten van "de rijp" op de vele blaadjes en bloemen. Dus eerst camera gepakt en de tuin opruimen wat later maar gedaan.

03. november 2019
De tijd van de Amaryllissen is weer aangebroken. Een dankbaar onderwerp om te fotograferen.

06. oktober 2019
Vlinders in de herfst. Vrij in de natuur kom je ze bijna niet meer tegen. Maar op Harskamp staat de meeste complete vlindertuin ter wereld, Passiflorahoeve. Hier staan 5 vlindertuinen en fladderen er ruim 90 soorten dag- en nachtvlinders heerlijk in het rond. En hier kun je je hard ophalen als fotograaf. Ook nieuwsgierig naar Passiflorahoeve? Vanaf de voorlaatste zaterdag in mei t/m de eerste zaterdag van oktober geopend van 10:00 uur - 16:00 uur. Oude Willigerweg 1 6732 GB Harskamp

23. augustus 2019
Vakantie in Normandië is meer dan alleen maar slecht weer en D-day. Het heeft hele leuke kleine idyllische haventjes en dorpjes. Maar uiteraard is er ook genoeg te zien over D-day met wat er allemaal gebeurt is in deze streek.

07. juli 2019
Workshop macro fotografie. De kleine wereld groot maken dat is even simpel gezegd macro fotografie…… Een onderdel van fotografie wat ik graag doe, maar wilde hier meer mee doen en kunnen. Onder andere vlinders fotograferen, maar geen idee hoe je dit moest doen omdat die beestjes nooit stil zitten. Daarom mij aangemeld bij Judith Borremans natuurfotografe. Haar heb ik onlangs ontmoet op een beurs in Barneveld en ben haar gaan volgen op de sociale media.

Meer weergeven