· 

Herfst

Herfst, misschien wel het mooiste jaargetijde voor de natuur fotograaf.

Afgelopen vrijdag 6 november bewust samen met Dave Zuuring een dag gepland om dit vast te gaan leggen. Vooraf was er een planning gemaakt, en vertrokken we om 7:00 uur vanuit Huissen naar Voorstoonden.  Dit is een buurtschap in de Nederlandse gemeente Brummen. Het ligt tussen het dorp Oeken en de buurtschap Tonden. Het bestaat voornamelijk uit boerderijen rond de centrale Windheuvelstraat.

 


Vervolgens zijn we naar het bos achter paleis Het Loo gegaan om daar de herfst te vangen.

Na een pittige klim is het genieten van het uitzicht over de wijde omgeving. De Hulzenberg heeft een hoogte van 82,5 m boven NAP en de toren is 21 meter hoog. Hierdoor uitzicht naar de Veluwezoom tot Elten en verder.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0