· 

Paddestoelen

Wat is de herfst zonder paddestoelen?

 

Voor mij is de herfst kou, kleuren, warme chocolade melk (met slagroom)na een  wandeling in de natuur. En natuurlijk de kleine huisjes dicht bij de grond, ook wel paddestoelen.

Nu heb ik er niet veel verstand van, weet echt niet hoe ze heten. Maar er zijn zo veel verschillende soorten en  maten dat je soms niet weet waar je moet beginnen als fotograaf.

 

 

Op naar het Beekbergerwoud om daar oa de herfstkleuren en het wandelpad over het moeras te fotograferen kwam ik helaas dit allemaal niet tegen. Nog veel te veel groen en het wandelpad is (tijdelijk) afgesloten. Mede door de online livestream talkshow van Cameranu.nl met oa de natuur fotograaf Judith Borremans (Judith Borremans Nature Photography) was ik geïnspireerd om zelf deze kleine wereld vast te gaan leggen.

 

De paddestoel der paddestoelen is toch wel de rood met witte stippen………, helaas die kom ik zelden of nooit tegen. Maar de herfst is net begonnen, dus wie weet kom ik ze nog wel tegen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jan (vrijdag, 16 oktober 2020 15:28)

    Leuke serie geworden Pat.