Nachtvorst

Het is herfst, dus de blaadjes vallen van de bomen en struiken. Dus dikke warme jas aan en uit de schuur de blaasmachine pakken. Maar met het naar de schuur lopen, was het een en al genieten met wat een klein beetje nachtvorst had gedaan. Dus eerst maar de camera gepakt en aan de gang met de rijp op de blaadjes en bloemen.

Deze hortensia laat zijn bloem niet vallen en dus een mooi foto onderwerp. Bloem afgeknipt en geplaatst in een houder zodat ik met het licht en achtergrond kon spelen. En zo zie je een heel ander beeld door de bloem bij een andere achtergrond te plaatsen.


Enkele close-up foto's. Ook wel macro-fotografie.

Een bloempje wat door de tijd is aangepast. Deze was helemaal hart, dus ook in de houder geplaatst. Het midden  ook maar eens van dichtbij gefotografeerd.Reactie schrijven

Commentaren: 0