Vlinders in de herfst

Vrij in de natuur kom je ze bijna niet meer tegen. Maar op Harskamp staat de meeste complete vlindertuin ter wereld, Passiflorahoeve. Hier staan 5 vlindertuinen en fladderen er ruim 90 soorten dag- en nachtvlinders heerlijk in het rond. En hier kun je je hard ophalen als fotograaf.

Samen met Dave Zuuring, (kijk voor zijn foto's op:  www.nldazuu.com mijn fotomaatje, op de laatste openingsdag van dit jaar lekker in de weer geweest. En we hadden geluk omdat de zon flink scheen en het aangenaam warm werd in de vlinderkas. Alleen wat is het lastig om de vlinders te fotograferen. Zitten bijna nooit stil, of op een plek waar je niet makkelijk bij kan. Maar enkele vlinders zitten gelukkig stil of blijven zelfs op je vinger stil zitten.

Dave in de juiste houding om weer een foto te schieten…….


Ik heb geen verstand van vlinders, dus kan jullie niet aangeven welke vlinders ik  vastgelegd heb.

Mochten jullie wel weten welke vlinder wat is, geef dit gersut aan mij door.Vanaf de voorlaatste zaterdag in mei t/m de eerste zaterdag van oktober geopend van 10:00 uur - 16:00 uur.

Oude Willigerweg 1

6732 GB Harskamp

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dave Zuuring (zondag, 06 oktober 2019 15:04)

    mooie verzameling beelden van een heerlijke ochtend buitenspelen. Super uitdagend en geweldig leuk met erg mooie resultaten.