Wat doet (zon)licht met een foto

Wat doet (zon)licht met een foto?

 

Afgelopen zondag er weer eens samen met mijn fotomaatje erop uit. Dave had Doesburg bedacht, dus gingen we op de koude, maar droge, zondagmiddag naar Doesburg. Dave had iets in gedachte bij een rode boei, maar dan moesten we eerst door Doesburg. "Als we nou eens vanaf de overkant proberen foto's te maken" was mijn idee. En zo geschiede het. Auto aan de kant geparkeerd en een stukje lopen naar "de overkant" van centrum Doesburg. En wat hadden we een geluk, droog en zonnig weer, en aangevuld met wolken. Windstil, dus hadden een mooie spiegeling in de IJssel.  En naar mate de tijd verstreek veranderde de kleuren en wolkenlucht.

Met deze 3 foto's laat ik jullie zien wat (zon)licht doet met een foto. De 1ste foto was er nog volop zon, en geeft mede hierdoor een mooie tekening in/op de wolken. Op de 2de foto gaat de zon (achter ons) onder waardoor er mooie warme kleuren ontstaan. En op de 3de foto is de zon onder, dwz de zon glinstert nog in de ruiten van de gebouwen. 

 

Dus dit doet (zon)licht met een foto.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0